Szolgáltatások

Szolgáltatásaink

A körüreges födémpanelek tapasztalt szakértőiként a tanácsadástól kezdve a komplett kivitelezésig vállajuk projektek megvalósítását.

01.
Helyszíni felmérés

Minden fontos informácó rögzítésre kerül

02.
Födém- és gyártmánytervezés

Egyeztetjük az adottságokat, lehetőségeket.

03.
Szállítás, daruzás

A speciális igényeket is ki tudjuk elégíteni.

04.
Födém elhelyezés

A profi csapat gyorsan és pontosan dolgozik.

Specialitásaink

Komplex szolgáltatásinkkal állunk ügyfeleink részére.

Tanácsadás

Még tervezési munkák megkezdése előtt érdemes megfogadni tanácsainkat, hogy a lehető legbiztonságosabb, és költséghatékonyabb megoldás valósuljon meg.

Szállítás, daruzás

Gondoskodunk a födémpanelek helyszínre való szállításáról, és biztosítjuk a daruzás feltételeit. A nagy méretek miatt előfordulhatnak szállítási nehézségek. Ebben is tudunk segíteni

Helyszíni Felmérés

A felmérés során gondoskodunk a precíz, minden szükséges információt tartalmazó összeírásról, ami előfeltétele és egyben megkönnyíti a pontos kivitelezési munkálatokat.

Födém elhelyezés

Szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek a födémpanelek elhelyezésében, ami Önnek időt és pénzt spórol. Óránként akár 80-100 nm lefedhető.

Födém- és gyártmánytervezés

A tervezés során tisztázzuk az igényeket, és feltárjuk a lehetőségeket. Mivel a födémpanel kéttámaszú tartó, ezért fontos tisztában lenni a rendszer adottságaival, lehetőségeivel. Használja ki a nagy fesztávokat, a gyors munkálatokat.

A legjobb ajánlatokat tőlünk kapja

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és nem fog csalódni